Pravna obavijest

 

Sav sadržaj objavljen na ovoj Internet stranici je isključivo informativnog karaktera.Namjera je omogućiti igračima da budu informirani te na temelju toga donose odluke o svom sudjelovanju u igri.

Sadržaj ove internet stranicedostupan je za pregledavanje i korištenje isključivo za osobne potrebe i na osobnu odgovornost. Nije dozvoljeno mijenjati, reproducirati sadržaj stranice u komercijalne ili nekomercijalne svrhe bez prethodne pismene suglasnosti tvrtke Dvapp d.o.o.

Dvapp d.o.o. ne može garantirati potpunu točnost informacija koje se nalaze na ovoj Internet stranici, kao niti točnost informacija koje su eventualno prikupljene iz drugih izvora i objavljene na ovoj Internet stranici. Dvapp d.o.o. može u svakom trenutku mijenjati sadržaj ove internet stranice, bez obveze obavještavanja korisnika istih i sukladno tome ne snosi odgovornost za eventualne posljedice koje mogu biti prouzročene izmjenama istih.

Savjeti i upute za uspješnije igranje i način igranja koji se eventualno mogu naći na internet stranici nisu profesionalneprirodei sukladno tome ne može se garantirati potpuna točnost te se isti mogu koristiti i predviđeni su isključivo u svrhu rekreativnog igranja.

Dvapp d.o.o.,kao i njegov vlasnik, nije odgovoran za odluke koje donose igrači, na osnovu informacija, uputa ili linkova koje mogu pronaći na ovoj internet stranici te također ne snosi nikakvu odgovornost za eventualno privremeno nefunkcioniranje ove internet stranice.

Dvapp d.o.o.